Over Little M

Little M staat voor Fris, Vrolijk en Comfortabel. We gebruiken stoffen die net even anders zijn, die je verrassen. Door de print, kleuren of door hoe zacht ze voelen. Onze stoffen zijn zoveel mogelijk gemaakt van biologisch katoen maar hebben in ieder geval het keurmerk Oeko-Tex 100. Dat betekent dat het kledingstuk zonder chemicaliën is gemaakt en niet schadelijk is voor je huid. Daarnaast hebben de mensen die de stof hebben gemaakt in veilige en gezonde omstandigheden gewerkt. Wel zo fijn. 

Onze criteria voor een Little M kledingstuk? Het is origineel, je wordt er vrolijk van, het zit heerlijk en je kunt er goed in bewegen! De pasvorm is simpel, zonder al teveel opsmuk maar met leuke details. 

 

Alles van Little M wordt zelf gemaakt, op de naaimachine in ons atelier door Dirry en Marieke. Moeder en Dochter. Het avontuur Little M is gestart bij de oude naaimachine (nog steeds in gebruik!) van oma Marie Meuleman. De liefde voor het zelf maken van kleding is met de paplepel ingegoten. We houden van het proces om van niets (nou ja, een prachtige lap stof) íets te maken. Van een idee of wens naar een prachtig kledingstuk waar iemand heel erg blij van wordt. Dat is onze drijfveer: onze creativiteit gebruiken om mooie dingen te maken die mensen blij maken. 

We maken kleding vanaf maat 50 t/m 128. Daarnaast hebben we een kleine collectie premature rompers, vestjes en mutsjes. Omdat je ook (of juist!) voor de allerkleinsten die in de couveuse moeten liggen ook iets moois wilt.